REKAMAN & VIDEO CLIP MUSIK

Rekaman dengan Keyboard & music karaoke dgn Komputer(PC)

Sumi sumi – Petrus Suradjie

Posted by winhalwinard on July 8, 2011

Sumi Sonny – Petrus Suradjie

Dhik kowe pancen ayu
Yen kowe ngguyu nyenengke atiku
Lambene sigar jambe
Yen tak sawang tambah ayune

Dhik aku naksir kowe
Apa kowe wis ana sing nduwe
Wis ana rong minggu
Tak simpen ana njero dhadhaku

Sumi-Sumi pancen ayu
Kembang ndesa asli Wonogiri
Sumi-Sumi pancen ayu
Sumpah mati aku tresna sliramu

Sumi-Sumi pancen ayu
Kembang ndesa asli Wonogiri
Suni-Sumi pancen ayu
Wani sumpah sikilku ketiban palu

Apa mas kowe pancen tresna
Atiku iki isih ragu-ragu
Yen pancene tresna
Cepet lamaren marang wong tuwaku

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: