REKAMAN & VIDEO CLIP MUSIK

Rekaman dengan Keyboard & music karaoke dgn Komputer(PC)

Lagu Pak Tani – Koes Plus

Posted by winhalwinard on July 8, 2011

Pak Tani – Koes plus
Dinyanyikan Oleh : Darmadi Prupuk CS (Arwet & Heru)

ayen gandrung ing
ndesane pak tani
urip bebarengan
mbangun desa sak kancane

pak tani
nyambut gawe tanpa pamrih
*
wayah esuk

wis podho nggiring sapine
rame rame
nggarap sawah lan kebone
(kembali *)

pancen luhur bebudene pak tani
keno kanggo patuladan
nyambung urip sakanane
pak tani

jujur tindak lan lakune

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: