REKAMAN & VIDEO CLIP MUSIK

Rekaman dengan Keyboard & music karaoke dgn Komputer(PC)

Lagu Nyidam Sari – Drs Edi Mulyono

Posted by winhalwinard on July 8, 2011

Lagu Nyidam Sari – Drs Edi Mulyono

Duh wong bagus…
(panjenengan nyaket mriki nggih kangmas)
pepujaning ati…
koyo ngene…
wong nandang asmara…

Apa mung awakku dhewe
Duh Dewo Jawata keng welas
welas sono
mring wak mami

mBesok kapan-kapan
pangkon lan sliramu
tak umpamano nakhoda
tanpa prau
sasat darat den pepetri
Nyidam Sari asmara

Umpomo sliramu sekar melati
aku kumbang Nyidam Sari
Umpomo sliramu margi
wong bagus, aku kang bakal nglewati

Sineksen lintange luku
semono janji prasetia ning ati
tansah sumantar ing netra rinoso
karasa arasaning ndriyo

Midero sak jagad raya paringana wukir
lan samudro nurhayu lan memanise
aku dadi ati selawase

Nalika nira ing ndalu atiku
lamlaman marang sliramu
nganti mati ora bakal lali
lha kae lintange mlaku

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: