REKAMAN & VIDEO CLIP MUSIK

Rekaman dengan Keyboard & music karaoke dgn Komputer(PC)

Lagu Mbah Dukun – Duet Petrus Suradjie & Drs Edi Mulyono

Posted by winhalwinard on July 8, 2011

Lagu : Mbah Dukun
Penyanyi : Duet Petrus Suradjie & Drs Edi Mulyono

Pancen Jodo
oleh: Drs Edi Mulyono

Opo wis garise yen aku bakal urip karo kowe
Sanajan kerep tukaran nanging ati ra nate bubaran

Seprene lawase wong loro ugo podho tresnane
Benere jare wong tuwo jodo kuwi sing akeh mirip rupane

Yen pancen wis jodho seneng susah ayo disonggo wong loro
Sopo ngerti saiki rekoso tembe mburi biso mulyo
Ojo digatekke sopo wae sing nggunem awake dewe
Nek wis jodo mantrane mbah dukun ra bakal biso medhotke

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: