REKAMAN & VIDEO CLIP MUSIK

Rekaman dengan Keyboard & music karaoke dgn Komputer(PC)

lagu Jambu Alas Penyanyi : Petrus Suradjie

Posted by winhalwinard on July 8, 2011

Lagu Jambu Alas – Petrus Suradjie

lagu Jambu Alas
Penyanyi : Petrus Suradjie
Musik : Darmadi Prupuk

jambu alas
*Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wis duwe bojo nanging aku aku wis kadong tresno
Nelongso rasaneng ati yen aku ra klakon melu nduweni

** reff:
Jambu alas kulite ijo sing di gagas wis duwe bojo
Ada gula ada semut durung rondo ojo di rebut

Sumpah neng batin yen kulo tidak di kawin
Tekading ati ora bakal luru ganti

Sumpah wis janji arep sehidup semati
seneng lan sedih bareng bareng di lakoni

Jambu alas nduk manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone

Back to* then ** 2x

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: