REKAMAN & VIDEO CLIP MUSIK

Rekaman dengan Keyboard & music karaoke dgn Komputer(PC)

Judul Lagu : Tragedi Tali Kutang – Petrus Suradjie

Posted by winhalwinard on July 8, 2011

Judul Lagu : Tragedi Tali Kutang.- Di Panggung
Penyanyi : Petrus Suradjie
Musik : Darmadi Prupuk

Ndek mbiyen wes tak tukokke wujud tali sak kotange…
Sak ikine lha kok ilang sak slirane…
lungo menyang ngendi
tanpo pamit ra ngabari
opo lali kowe karo aku iki

Najan regane 6 ewu
kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
lha kok mlayu…

Opo kurang larang pungkase kowe ilang
Neng ngendi anggonku golek i tali kotang….

Iki mas taline…. tak kundurake…
mergo bapak ora ngeparengake…
aku dijodohne marang karo prio seje…
wes cukup tekan semene wae

duh…. kangmas andum basuki
aku ora bakal lali… yen gusti ngeparengake
mesti bali….

Tali kotang iki tak simpene tekane pati
tali kotang tondo tresno kang suci….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: